Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaj spuma poliuretanica Easy Spray

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Easy Spray
Out Of stock
Descriere
Easy Spray un design modern si compact, este o unitate portabila usor de utilizat, configuratia sa unica - rezervoarele de produse sunt plasate pe un sasiu cu roti - ofera acces facil la toate tipurile de zone de lucru precum si o mobilitate remarcabila. Consola electrica are doar un singur comutator de control, care permite o operare usoara, precum si o economie de timp, in timpul aplicarii.

Sistem de incalzire primar
Sistemul de incalzire primar este format din doua incalzitoare separate, bloc independente fara sigilii. Fiecare incalzitor incorporeaza fiecare 2 elemente de incalzire a 900 W, care furnizeaza o putere totala de 1800 W cu caracteristicile de control si siguranta necesare pentru indeplinirea corecta si fiabila a sistemului. Designul special al incalzitoarelor permite o DT de 30 C si ii permite sa ajunga la temperaturi de aplicare de 70 C, in conditii normale de mediu.

Pompele de dozare:
Sistemul include doua pompe cu piston de deplasare pozitiva, antrenate de un motor pneumatic. Pompele dozatoare sunt fabricate din aluminiu de inalta duritate calit si un tratament special care ofera un coeficient de frecare redus, un nivel ridicat de lubrifiere, precum si un nivel crescut al rezistentei la uzura. Sistemul include un sistem de ghidare comun, care asigura stabilitatea dinamica garantand alinierea corecta a grupului de pompare si extinderea duratei de viata a garniturilor de ambalare.

Sistem incalzire furtunuri
Sistemul de incalzire furtun este proiectat cu transformator de 2000W, care permite incalzirea pana la 48m. de furtun. Sistemul incorporeaza un concept inovator de furtun incalzit, in care rezistenta de cupru este raspandita in jurul furtunului omogen. Acest lucru permite un control precis si uniform a temperaturii de aplicare a produselor.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura